#28: Petr Krejčí: „Lidi mají pocit záchranáře, musí být pořád v pohotovosti. Učím lidi, aby nebyly otrokem telefonu.“

Přehrát epizodu

Hostem prvního dílu roku 2021 je Petr Minutový Krejčí. Petr je zakladatelem „Minutových projektů“. Efektivita, „minutový“ život a balanc mezi rychlostí a digitálním světem a tím offilne.

Petr Krejčí založil svůj první minutový projekt ještě na vysoké. Minutové rande. Později přidal další – Minutový networking, Minutový kreativec, Minutový řečník, Minutové foto, Minutová videa, Minutový marketing, Minutové víkendy, Minutová efektivita.

O co jde? Petr se snaží v krátké době naučit svoje zákazníky prezentovat, fotit nebo se třeba seznamovat. „Když jsem se vrhl do vzdělávání, řekl jsem si jedním z pilířů musí být interaktivita a prvky zábavy,“ říká Petr.

V epizodě se dozvíte nejen to, jak projekty vznikly, ale hlavně o praktické tipy na to, jak prezentovat, zaujmout, co říct, aby si vás lidé zapamatovali. Jak se zbavit trémy? Jak ovládnout řeč těla? Na co myslet, když si připravujete prezentaci nebo chcete někomu něco sdělit? Jak dávat zpětnou vazbu, abyste neublížili a sdělili konstruktivní feed back?

Povídali jsme si také o efektivitě. O tom, jak balancovat efektivitu, jak si organizovat čas, jak nebýt pořád online. Jak nebýt otrokem online nástrojů a komunikačních kanálů? Mít vypnuté nebo zapnuté notifikace? A je nutné odpovědět e-mail do hodiny?

Užijte si díl plný praktických tipů a triků.

7. 1. 2021

Mohlo by vás taky bavit

Co je nového @madeinbrno

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Epizoda 28